Over ons

Wie wij zijn

Bereik nieuwe klanten, genereer gerichte leads en laat je bedrijf groeien door middel van lokale seo.

4C’s Media is een online marketing buro. Wij helpen lokale ondernemers in het MKB segment met lokale SEO om hun bedrijf zichtbaar te krijgen op Google Search en Google Maps.

Ons doel is om je bedrijf online een lokale aanwezigheid te geven, zodat potentiële klanten je kunnen vinden.

Wij helpen lokale ondernemers om hun bedrijf onder de aandacht te brengen met behulp van SEO (zoekmachine optimalisatie) en SEM (zoekmachine marketing).

Wij zijn moderne marketeers met een klassieke aanpak; wij doen graag zaken op de ouderwetse manier, maar met nieuwe technologie.

4C’s Media biedt betaalbare diensten in web design, social media marketing, SEO en zoekmachine optimalisatie.

Hebben we je interesse gewekt?

Wij kunnen niet wachten om met je samen te werken.

Over ons 19
Over ons

De beste in lokale marketing

De rol die je online aanwezigheid voor je bedrijf betekend wordt steeds belangrijker, zeker ook voor lokale bedrijven. Waarom? Wist je dat de meeste gebruikers de Google gebruiken om bedrijven in de buurt te vinden? Local Search statistieken laten ook zien dat 54% van ons deze zoekopdrachten minstens één keer per maand uitvoert en dat 12% elke dag naar een lokaal bedrijf zoekt.

Daarom hebben wij ons volledig toegelegd op lokale marketing, online marketing voor lokale bedrijven.

Op deze website vind je een schat aan informatie over wat lokale marketing is en hoe je dit toe kunt passen voor jouw onderneming.

Over ons 20

Richard Mark

Founder

Over ons 21

Roger Burthon

Co-Founder

Over ons 22

Miles Kennedy

Co-Founder

Our Team

Meet the crew

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Consumer

Klant
Bedrijven die willen slagen, moeten zich concentreren op het voldoen aan de wensen en eisen van hun klanten. Door de behoeften van de klant te onderzoeken, kunnen bedrijven unieke producten aanbieden en de concurrentie buitenspel zetten.

Cost

Prijs
Het doel is altijd om de klant tevreden te stellen, ervoor te zorgen dat er met meer zaken rekening wordt gehouden dan alleen het prijskaartje. Bij alles staat de klant centraal.

Communication

Communicatie
Zet de behoeften en doelen van de klant op de eerste plaats. Bespreek hun eisen en neem hun zorgen weg. Je gesprek met je klant moeten bedoeld zijn om een duurzame relatie op te bouwen. Dit geldt voor elk type communicatie, inclusief marketing, public relations, social media.

Convenience

Gemak
Er is heel keuze voor de klant. Je zult moeten weten hoe je je moet richten op klanten die jouw product of die dienst willen kopen. Als je eenmaal begrijpt wat ze willen, kun je je aanbod daarop aanpassen.

Moderne marketing gaat niet meer over het product, maar over de consument, de 4 C’s.

De 4 C’s in online marketing zijn: consumer, cost, communication & convenience.

Bedrijven moeten begrijpen hoe ze hun klanten kunnen identificeren en inhoud voor hen kunnen bieden die duidelijk, consistent, geloofwaardig en creatief is. Hoe duidelijker de boodschap, hoe beter.

De 4 C's in moderne marketing

Partner

Our Partnership

Over ons 23
Over ons 24
Over ons 25
Over ons 26
Over ons 27

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over local SEO en ontvang de nieuwe tips in je inbox.

Vraag je gratis Google Bedrijfsprofiel Audit aan

Vraag nu je gratis audit aan, en je ontvangt een diepgaande analyse, geschreven in gewoon Nederlands. In de audit vind je precies wat er mis is met je Google Bedrijfsprofiel en hoe je deze problemen op kunt lossen. Op die manier komt je vermelding hoger in Google en zullen meer mensen je bellen, je website bezoeken en je winkel bezoeken.

We vertellen je hoe je:

  • Je GBP-vermelding in kunt zetten voor meer gerichte telefoontjes, meer bezoekers naar je website en meer bezoekers voor je (fysieke) winkel.
  • Je Google Bedrijfsprofiel kunt optimaliseren zodat je bezoekers geïnteresseerd raken en je ze kunt vertellen waarom ze zaken met jou zouden moeten doen.
  • Je hoger komt in Google dan je concurrentie en zo je online zichtbaarheid vergroot.

Vraag je gratis GBP audit aan door nu het formulier in te vullen.