Reactiebeleid van 4C’s Media

4C’s Media is een online marketing online marketingbureau. Op onze blog delen wij tips en tools die je kunt gebruiken om je website te verbeteren. Via reacties kun je interactie op de site hebben en vragen of opmerkingen achterlaten. Om de kwaliteit te garanderen, moeten we een beleid hebben om SPAM te bestrijden.

We lezen graag jullie  reacties en waarderen de tijd die lezers besteden om ideeën te delen en feedback te geven. Echter, alle reacties worden handmatig gemodereerd, reacties die spam zijn of promotie bevatten worden verwijderd.

Hoewel we elke reactie op prijs stellen, wordt deze verwijderd als je opmerking niet in overeenstemming is met ons reactiebeleid. Voortdurend misbruik van het beleid zal resulteren in een permanente verbanning van het IP-adres, domein en de gebruikte e-mail.

FAQ

Hoe krijg ik ondersteuning voor een probleem? 

Als je een algemene vraag hebt over de tip, hack of de tutorial die we hebben gepost, plaats dan een reactie in de post. Als je vraag specifiek is met betrekking tot je site, kunt je ons contactformulier. Het reactieformulier is niet de beste plaats om een ​​vraag te stellen die geen verband houdt met het bericht. Je kunt de vraag stellen via ons contactformulier. Gebruik het contactformulier ook om een ​​tutorial voor te stellen die je graag zou willen zien. Als je opmerking persoonlijke informatie bevat, of als je een persoonlijke vraag hebt die specifiek is voor de site, zullen we je opmerking verwijderen en je e-mailadres gebruiken om contact met je op te nemen over de vraag.

Wat je moet doen als je reactie niet verschijnt

Als je een reactie achterlaat op deze blog en deze niet binnen een redelijke termijn (1 werkdag) verschijnt, en je weet zeker dat deze niet in strijd is met dit reactiebeleid, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Reactiebeleid Naamveld

We staan ​​geen trefwoorden toe die in het naamveld worden ingevuld. Je moet je naam of bijnaam gebruiken om commentaar te geven. Reacties met trefwoorden zoals “Webdesign bureau” of iets dergelijks worden gemarkeerd als SPAM en verwijderd.

Geldige e-mail – E-mailadressen zijn vereist voor commentaar en worden niet op de blog gepubliceerd en ook niet gedeeld. E-mailadressen die op SPAM lijken, worden gemarkeerd als SPAM.

Taal en omgangsvormen – Deze blog is in het Nederlands geschreven, dus laat je opmerkingen in het Nederlands achter. De 4C’s Media website is een “familievriendelijke site”, daarom zal elke opmerking die beledigend of ongepast taalgebruik bevat en/of als onbeleefd wordt beschouwd door onze redactie, worden bewerkt of verwijderd. Dit is een vriendelijke community, dus “doe lief”.

Waarde toevoegen – Een opmerking die niets toevoegt aan het gesprek, een ongepaste lijn volgt of het gesprek doodt, kan worden bewerkt, verplaatst of verwijderd. Alle SPAM-opmerkingen worden verwijderd omdat ze geen waarde toevoegen aan de site.

Beperk links – We staan links naar andere bronnen toe omdat ze soms erg nuttig kunnen zijn, maar om SPAM te voorkomen en de kwaliteit te garanderen, moeten we links in de reacties beperken. Voeg niet meer dan twee links toe in de reactie. Als je dit doet, wordt je opmerking toegevoegd voor verdere beoordeling. Onderteken je opmerkingen NIET met een backlink naar je site. Deze zullen worden verwijderd.

Opmerkingen over persoonlijke aanvallen zijn niet toegestaan ​​– In het belang van eerlijk spel zijn persoonlijke aanvallen in de opmerkingen van deze blog niet toegestaan. Je mag de inhoud in twijfel trekken of betwisten, maar de blogger of andere commentatoren niet aanvallen. Het niet respecteren van mededeelnemers op deze blog kan leiden tot verwijdering en geblokkeerde toegang.

Alle rechten voorbehouden – De redactie van 4C’s Media behoudt zich het recht voor om alle opmerkingen te bewerken, verwijderen, verplaatsen of als spam te markeren. We hebben ook het recht om de toegang van een persoon of groep te blokkeren voor commentaar of voor de hele blog.

Aansprakelijkheid – Alle opmerkingen binnen 4C’s Media vallen onder de verantwoordelijkheid van de commentator, niet van de redactie van 4C’s Media. Door een reactie op onze blog in te dienen, stem je ermee in dat de inhoud van de opmerkingen van jouw is en stem je ermee in 4C’s Media, alle dochterondernemingen van 4C’s Media en alle vertegenwoordigers van 4C’s Media te vrijwaren van alle gevolgen, schade of aansprakelijkheid.

Als je vragen heeft over dit beleid, kunt je contact opnemen met de medewerkers van 4C’s Media via ons contactformulier.

Vraag je gratis Google Bedrijfsprofiel Audit aan

Vraag nu je gratis audit aan, en je ontvangt een diepgaande analyse, geschreven in gewoon Nederlands. In de audit vind je precies wat er mis is met je Google Bedrijfsprofiel en hoe je deze problemen op kunt lossen. Op die manier komt je vermelding hoger in Google en zullen meer mensen je bellen, je website bezoeken en je winkel bezoeken.

We vertellen je hoe je:

  • Je GBP-vermelding in kunt zetten voor meer gerichte telefoontjes, meer bezoekers naar je website en meer bezoekers voor je (fysieke) winkel.
  • Je Google Bedrijfsprofiel kunt optimaliseren zodat je bezoekers geïnteresseerd raken en je ze kunt vertellen waarom ze zaken met jou zouden moeten doen.
  • Je hoger komt in Google dan je concurrentie en zo je online zichtbaarheid vergroot.

Vraag je gratis GBP audit aan door nu het formulier in te vullen.